Links

- vormgevers, ontwerpers verlichtingsornamenten, waaronder prachtige kroonluchters, met veel passie aangestuurd door Joze ten Have, ze bedenken de mooiste ontwerpen, nemen de tijd voor een passend ontwerp, voor een project of voor een woonhuis, het is een feest om met de mensen van Kunst en Licht te werken, gezamenlijke projecten o.a. voor winkel opticien een grote plafondlamp, voor trouw-raadzaal gemeentehuis hanglampen gepolijste r.v.s.bollen, prachtig!!, voor de zolder, tevens trouwlocatie museum de Koperen Knop een kroonluchter, en diverse particuliere opdrachten.

www.kunst-en-licht.nl

- vriendin die ook -in het vak- zit, dikke vriendinnen vanaf onze interieuropleiding, zij verovert met haar ontwerpen Noord-Nederland, ik opereer vanuit Zuid-Nederland, samen dromen we ervan ook heel Midden-Nederland te veroveren met onze ideeën.

www.patrice-aarts.nl

aSpecialcase

- vriendin, en af en toe mag ik haar verfmaatje zijn, en ook word ik regelmatig ingehuurd als kazensjouwer voor haar kaasrokerij; we rijden dan Midden-Nederland door om kazen op te halen en weg te brengen, en praten ondertussen bij......fijne combi !!

- tevens is zij grafisch ontwerper, en ook runt ze een bed en breakfast; uit eigen ervaring weet ik dat u een hartelijke ontvangst krijgt, een rustgevende overnachting en als verrassing een uitgebreid ontbijt krijgt. Een aanrader!

www.aspecialcase.nl

- MIJN vereniging, samen met heel veel andere enthousiaste basketballers zijn we al jaren met veel plezier actief in en rondom het basketbalveld.

www.rivertrotters.nl

Vroon Meubelstoffering

- fijn meubelstoffeerbedrijf waar ik regelmatig wat in opdracht geef; grote collectie stoffen, waar ik een deel van ook ten kantore van Huize 64 in de kast heb, en erg belangrijk, mijn jongste zus werkt bij Vroon als meubelstoffeerder, erg leuk en keigoed!!!

www.vroonmeubelstoffering.nl
www.koperenknop.nl
Advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.
maak een afspraak

← Blijf op de hoogte!