Advies interieur Kaaspakhuis 'De Producent' te Moordrecht

      Met trots laat ik foto’s zien van het interieur nieuwbouw project De Producent.

 Via vrienden kreeg ik de vraag of ik mee wilde denken voor een goede indeling en mooie kleuren voor de bestuurskamer nieuwbouw te Moordrecht. Natuurlijk !! En van het één kwam het ander; ‘k heb met de directie en de architect van het gebouw mee mogen denken voor het gehele interieur. En daarvoor heel wat ritjes gemaakt naar Moordrecht en Gouda, de 'oude' locatie. Via het pontje er naar toe; dat alleen is al een feest !!

Vogelvlucht kantoren en kantine, van de architect

Voorstel wand in hal: behang met ‘eigen kaaspakhuis’ print

Meubilair voorstel en levering,
in samenwerking met De Giessen Hardinxveld-Giessendam.

   Grote akoestische textieldoeken met voorgestelde foto’s, gerelateerd aan kaas, behalve in de kantine, daar juist geen ‘kaas’, uitvoering in samenwerking met Atelier Ceramique te Barendrecht. Grote op maat gemaakte ovale tafels, in samenwerking met Ambachtsheer Betimmeringen Hardinxveld-Giessendam. Binnenzonwering in samenwerking met Berg&Berg Gorinchem, raamfolie van Druk&Print, stellingkasten via Pedroshop, garderoberekken van Olssen, pictogrammen, viltdoppen, afbeeldingen tijdlijn 100 jaar Producent, hofleverancier, kortom: van alles !!

Wat was het leuk om mee te denken, en mee te werken. Fijne mensen, zo heerlijk ‘no-nonsense’, doen wat je afspreekt en verder niet te veel er over praten, fijn !! Nu in de afrondingsfase.

Advies voor binnen en buiten, projectbegeleiding en ontwerp op maat.
maak een afspraak

← Blijf op de hoogte!